Dietetyk Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej, Centrum Dietetycznego Online. Absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Łodzi i Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Dietetyka oraz studiów podyplomowych na kierunku Poradnictwo dietetyczne – postępy w żywieniu człowieka w Instytucie Żywności i Żywienia. Aktualnie w trakcie studiów podyplomowych na kierunku Psychodietetyka.
Doświadczenie i umiejętności w pracy z pacjentem zdobyła pracując w przychodniach i poradniach dietetycznych, a także współpracując z fundacjami zajmującymi się edukacją żywieniową.
Nieustannie poszerza swoją wiedzę uczestnicząc w konferencjach i szkoleniach poświęconych zagadnieniom żywienia człowieka zdrowego i chorego. Zdobytą wiedzę w praktyczny sposób przekazuje swoim pacjentom. W swojej pracy stawia przede wszystkim na edukację żywieniową, indywidualne podejście do pacjenta. Przedstawia praktyczne zastosowanie zaleceń żywieniowych – z teorii na talerz.