Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book
  • Centrum Edukacji
    • O nas
    • Nasi eksperci
  • Aktualności
  • Artykuły żywieniowe
    • ABC Żywienia
    • Zdrowe odchudzanie
    • Aktywność fizyczna
    • Choroba a dieta
    • Centrum Dietetyczne Online
    • Ciąża i macierzyństwo
    • Dzieci i młodzież
    • Żywienie w placówkach edukacyjnych
    • Seniorzy
    • Informacje dla producentów żywności
  • Zadbaj o siebie
    • Centrum Dietetyczne Online
    • Materiały edukacyjne
    • Przepisy
    • Rodzinna akcja – Zdrowa rywalizacja
  • Dla mediów
  • Kontakt
Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book
Kontrast
  • A+
  • A-
  • A
Centrum Dietetyczne Online
  • Centrum Edukacji
    • O nas
    • Nasi eksperci
  • Aktualności
  • Artykuły żywieniowe
    • ABC Żywienia
    • Zdrowe odchudzanie
    • Aktywność fizyczna
    • Choroba a dieta
    • Centrum Dietetyczne Online
    • Ciąża i macierzyństwo
    • Dzieci i młodzież
    • Żywienie w placówkach edukacyjnych
    • Seniorzy
    • Informacje dla producentów żywności
  • Zadbaj o siebie
    • Centrum Dietetyczne Online
    • Materiały edukacyjne
    • Przepisy
    • Rodzinna akcja – Zdrowa rywalizacja
  • Dla mediów
  • Kontakt
Centrum Dietetyczne Online
Home 9 Choroba a dieta 9 Choroby układu pokarmowego 9 E-book „Żywienie w chorobie stłuszczeniowej wątroby”

E-book „Żywienie w chorobie stłuszczeniowej wątroby”

Autor Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej

Najnowszy e-book przygotowany przez ekspertów Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej na temat żywienia w chorobie stłuszczeniowej wątroby.
Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

Pobierz e-booka:

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

0 komentarzy

Inne nowości z kategorii Choroba a dieta:

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

Zespół jelita nadwrażliwego IBS cz. 2 – zalecenia żywieniowe, znaczenie probiotykoterapii i diety low-FODMAP

24 marca, 2023

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

Uchyłki i choroba uchyłkowa jelita grubego – zalecane modyfikacje diety i stylu życia

20 marca, 2023

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

Rak jelita grubego – żywienie i profilaktyka

20 lutego, 2023

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

IBS czyli zespół jelita nadwrażliwego cz. 1 – definicja, rozpoznanie, leczenie

31 stycznia, 2023

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

Choroba refluksowa przełyku a palenie tytoniu.

22 grudnia, 2022

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

E-book „Żywienie w chorobie stłuszczeniowej wątroby”

24 listopada, 2022

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

Mity o insulinooporności

14 listopada, 2022

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

Darmowy e-book: „Dieta dla zdrowia serca i układu krążenia”

09 listopada, 2022

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

E-book „Żywienie w cukrzycy typu 2 i insulinooporności”.

08 listopada, 2022

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

Insulinooporność – zacznijmy od podstaw

29 września, 2022

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

Rak piersi – profilaktyka i żywienie w trakcie leczenia.

28 września, 2022

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

Zalecenia dietetyczne dla pacjentów z wrzodziejącym zapaleniem jelita grubego w okresie remisji

02 września, 2022

Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book
Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book
Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book
Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej|E-book

Zadanie realizowane ze środków Narodowego Programu Zdrowia na lata 2021-2025, finansowane przez Ministra Zdrowia.

Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego PZH – Państwowy Instytut Badawczy

ul. Chocimska 24,
00-791 Warszawa
telefon centrali: 22 54-21-400
E-mail: pzh@pzh.gov.pl
Menu

  • Centrum Edukacji
  • Aktualności
  • Artykuły żywieniowe
  • Zadbaj o siebie
  • Dla mediów
  • Kontakt

Artykuły żywieniowe

  • ABC Żywienia
  • Zdrowe odchudzanie
  • Aktywność fizyczna
  • Choroba a dieta
  • Centrum Dietetyczne Online
  • Ciąża i macierzyństwo

 

  • Dzieci i młodzież
  • Żywienie w placówkach edukacyjnych
  • Seniorzy
  • Dla producentów żywności

Copyright NIZP PZH – PIB © 2021

Polityka prywatnościRegulamin CDODeklaracja dostępności