Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Strona główna/Aktualności
  • Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej | Chudnij mądrze

    Chudnij mądrze

    Wydawałoby się, że sprawa z odchudzaniem jest prosta: aby zrzucić zbędne kilogramy, wystarczy mniej jeść i więcej się ruszać. Z wielu jednak powodów…
  • Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej | Produkty i potrawy dozwolone lub niewskazane w diecie osób z nadciśnieniem tętniczym

    Produkty i potrawy dozwolone lub niewskazane w diecie osób z nadciśnieniem tętniczym

    Co jeść a czego unikać, gdy chorujesz na nadciśnienie tętnicze.
  • Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej | Słowniczek wartości odżywczych

    Słowniczek wartości odżywczych

    Namawiamy do czytania etykiet na opakowaniach produktów żywnościowych. W naszym słowniczku wartości odżywczych wyjaśniamy, co oznaczają wszystkie wpisy na etykietach.
  • Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej | Słowniczek substancji dodatkowych

    Słowniczek substancji dodatkowych

    W słowniczku substancji dodatkowych znajdziemy wyjaśnienia terminów, które możemy spotkać na etykietach produktów żywnościowych.
  • Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej | Nadciśnienie: jak wybierać dobry tłuszcz?

    Nadciśnienie: jak wybierać dobry tłuszcz?

    Badania wskazują, iż zbyt duże ilości  nasyconych kwasów tłuszczowych w diecie zwiększają ryzyko rozwoju wielu chorób układu krążenia, w tym nadciśnienia. Pogarszają…
  • Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej | Zaparcia

    Zaparcia

    To zmiany cywilizacyjne doprowadziły do coraz częstszego występowania tego problemu. Duża ilość pracy, siedzący tryb życia, nieregularne posiłki spożywane w pośpiechu –…
1 170 171 172 173 174 180