Dietetyczka Centrum Dietetycznego Online Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej, gdzie przeprowadziła już setki konsultacji z pacjentami. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Ukończyła także studia podyplomowe w Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie na kierunku „Żywienie i wspomaganie dietetyczne w sporcie” oraz liczne kursy i szkolenia.
Doświadczenie zdobywała na szpitalnych oddziałach, w cateringu oraz w poradniach dietetycznych. Prowadzi zarówno konsultacje indywidualne, jak i grupowe. Współpracuje przede wszystkim z osobami dorosłymi chcącymi poprawić swoje nawyki żywieniowe, zmniejszyć masę ciała, czy poprawić samopoczucie i stan zdrowia (m.in. w przypadku takich jednostek chorobowych jak cukrzyca typu 2, dna moczanowa, niedoczynność tarczycy, insulinooporność, choroba refluksowa, czy nadciśnienie). Największy nacisk w swojej pracy z pacjentami kładzie na edukację żywieniową i metodę małych kroków.
Bierze czynny udział w prelekcjach, wykładach, piknikach i warsztatach organizowanych w ramach działalności Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej, a także pisze teksty popularnonaukowe dla portali internetowych oraz gazet i chętnie udziela się w radiu, czy telewizji.
Dietetyczka Centrum Dietetycznego Online Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej, gdzie przeprowadziła już setki konsultacji z pacjentami. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Ukończyła także studia podyplomowe w Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie na kierunku „Żywienie i wspomaganie dietetyczne w sporcie” oraz liczne kursy i szkolenia.
Doświadczenie zdobywała na szpitalnych oddziałach, w cateringu oraz w poradniach dietetycznych. Prowadzi zarówno konsultacje indywidualne, jak i grupowe. Współpracuje przede wszystkim z osobami dorosłymi chcącymi poprawić swoje nawyki żywieniowe, zmniejszyć masę ciała, czy poprawić samopoczucie i stan zdrowia (m.in. w przypadku takich jednostek chorobowych jak cukrzyca typu 2, dna moczanowa, niedoczynność tarczycy, insulinooporność, choroba refluksowa, czy nadciśnienie). Największy nacisk w swojej pracy z pacjentami kładzie na edukację żywieniową i metodę małych kroków.
Bierze czynny udział w prelekcjach, wykładach, piknikach i warsztatach organizowanych w ramach działalności Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej, a także pisze teksty popularnonaukowe dla portali internetowych oraz gazet i chętnie udziela się w radiu, czy telewizji.