Szkolenia w zakresie zasad zdrowego żywienia i aktywności fizycznej dla grup zawodowych zaangażowanych w działania na rzecz walki z nadwagą i otyłością (pracodawcy, przedstawiciele przemysłu spożywczego, menedżerowie zdrowia, przedstawiciele zawodów medycznych, nauczyciele, pracownicy ochrony zdrowia, pracownicy Państwowej Inspekcji Sanitarnej, przedstawiciele jednostek samorządu terytorialnego) w ramach realizacji programu Narodowego Programu Zdrowia na lata 2021-2025 w ramach celu operacyjnego nr 1 – Profilaktyka nadwagi i otyłości.
Tegoroczny kurs w formie e-learningu skierowany był do przedstawicieli następujących grup:
– pracowników ochrony zdrowia
– pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
– nauczycieli
– przedstawicieli przemysłu spożywczego
Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do pobrania streszczeń poszczególnych modułów szkoleniowych realizowanych ramach kursu:
Streszczenia – szkolenie dla pracowników ochrony zdrowia
Streszczenia – szkolenie dla pracowników Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Streszczenia – szkolenie dla nauczycieli
Streszczenia – szkolenie dla przedstawicieli przemysłu spożywczego
0 komentarzy