Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej | Zdrowa kuchnia pełna smaku na Wielkanoc
Wyszukiwarka

Zdrowa kuchnia pełna smaku na Wielkanoc

Autor

Przedstawiamy wielkanocny e-book opracowany przez ekspertów Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej NIZP-PZH. Dowiesz się z niego, jak przygotować się do Świąt Wielkanocnych dbając o to, aby potrawy na świątecznym stole były smaczne, zdrowe i w duchu „no waste”, czyli w pełni wykorzystując zakupione produkty, bez ich marnowania.
Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej | Zdrowa kuchnia pełna smaku na Wielkanoc

Inspiracją dla Ciebie będą przepisy bazujące na lokalnych i sezonowych produktach. W e-booku nie zabrakło przepisów na dania roślinne zgodne z modelem Talerza zdrowego żywienia i diety planetarnej. Do przepisów dołączyliśmy praktyczne wskazówki i porady,  które warto wykorzystać w przygotowywaniu posiłków nie tylko od święta.

Kliknij na obraz , aby pobrać e-book:

Zdrowa kuchnia pełna smaku na Wielkanoc - e-book 2021

Treści merytoryczne przygotowały dietetyczki z Centrum Dietetycznego Online NCEŻ NIZP-PZH:
mgr Monika Kaczorek, mgr Sylwia Pacyna, mgr inż. Izabela Przybysz, mgr Aleksandra Wedziuk, mgr inż. Paula Nagel, mgr Beata Bondyra-Wiśniewska
Konsultacja merytoryczna: dr Katarzyna Wolnicka
Oprawa graficzna: Marta Kaczanowska

0 komentarzy